Ja nej, det är inte läge just nu!

Det är för mycket tankar i mitt huvud. Det funkar inte. Jag glömmer bort att blogga. Trots att jag har tid på dagarna och så. Nej jag måste sova nu, har högt blodsocker dessutom pga en tidigare känning. Hej då.

Studenten om en vecka

Shit vad tiden går fort. Bara en vecka kvar nu. Hade min sista vanliga lektion idag. Ska till skolan imorgon igen för att fixa med typ lakan till flaket och så, men annars är det klart. Det kommer dessutom bli en rolig helg så den kommer gå fort, sen är det måndag och då blir det lite ta det lugnt tror jag, planera lite, handla lite och så. Tisdag är det student lunch och fotograferingen sen sker det en rolig grej på kvällen hoppas jag. På onsdag sen är det dags.
Kan inte fatta att jag har blivit så stor. Känner mig fortfarande som ett litet barn.
Det värsta med att vara ledig mycket om dagarna är att mina rutiner faller bort, så några blodsocker tas ju inte. Något sporadiskt ibland men det är väldigt sällan.

Nitton år men inte ett dugg klokare för det, eller?

Jag fyller nitton idag. det hade jag glömt tills en kompis skrev på facebook "grattis". Jag tittade lite snett först men insåg att ja juste, det är idag ja. Känns inte alls bra att man glömmer bort sin födelsedag redan när man är nitton. Kan i och för sig bero på alla tankar på student, festen jag ska ha, midsommar, lägren etc.
Idag har jag i alla fall bakat en sjukt god kaka, eller ja det blev ju flera kakor då man delar upp den, snoddas heter dom i alla fall, vad ni än säger. Vissa kallar dom kärleksmums och mockarutor och faan och hans moster. Men nej, i bibeln (sju sorters kakor) heter dom snoddas och då heter dom ju det. Jag menar Gud heter ju Gud i bibeln, inte Bob eller något annat konstigt.
I alla fall så bakade jag snoddas med min bästa kompis Blondie, det blir aldrig bra när vi bakar för vi ska alltid göra dubbelsats, den här gången dubbel sats av glasyren. den innehåller i vanliga fall 3 dl florsocker, nu alltså sex dl. Mitt blodsocker har legat på femton hela dagen, trots fotbollsträning. men det är värt det, för det är roligt att baka!

Hemma igen

Efter en alldeles för lång resa. Verkligen. Men det har varit roligt! Dock en väldig hemlängtan, men va faan, det får man ta. Ur diabetes synpunkt så har det gått jätte bra. Har haft typ två eller tre känningar och högt blodsocker typ en gång. Jag har dessutom tagit ganska mycket blodsocker. Med den nya mätaren såklart, den ska snart få en utvärdering här på bloggen, ska dock vänta ett par dagar till.
Jag blev begränsad av mina två sjukdomar två dagar då det var vandring. Det var vandring båda de här dagarna. 2.5 timme och 4.5 timmes vandringar. Det funkade inte då det inte fanns någon bra frukost för mig att äta.
Jag hade ju kunnat gå och få känning, men saken är den att när jag får känning så blir jag helt orkeslös i upp till en timme efteråt. Det hade inte funkat på en sådan vandring.
Men men, nu är jag hemma i alla fall och jag känne rmig faktiskt lite sugen på att blogga igen, det kanske i och för sig ändras då det är student tider för mig och jag har väl en del att göra fram tills dess. Men jag ska försöka så mycket jag kan!

Sticker nu!

Jag drar till Spanien med skolan nu om några timmar. Kommer vara borta i två veckor. Så det blir blogg uppehåll!

Puss på er!

Jobbet

När jag jobbade sist så skulle jag plocka upp lite varor. jag jobbar ju på konsum som ni vet. Öhm, förresten till historien hör att när jag jobbade för några veckor sedan så plockade jag bort några glutenfria kexchoklad för dom hade gått ur datum, men det var bara två stycken tror jag. i alla fall, nu hade dom beställt nya. fem stycken... Hallå, fem stycken? Dom kommer ju jag själv hinna äta upp. *Suck*

Appropå jobb så var jag på utbildning för mina läger som jag ska jobba på i sommar. det var egentligen itne så mycket utbildning, vi satt mest och diskuterade hur man löste vissa problem som lätt kan uppstå och gick igenom hur saker och ting skulle fungera. Men det var skönt ändå, man fick lite kött på benen så slipper man va i alla fall lika nervös som man hade varit utan träffen. Tror jag kommer vara nervös ändå, men jag kommer kunna fokusera och agera ändå. Kommer kunna hantera stressen och nervositeten på ett annat sätt nu.

Hämtat ut grejerna nu!

Japp, nu har ja hämtat ut grejer till den nya mätaren. Så nu ska jag börja testa den ordentlgt. Sticker dock till Spanien på måndag, men jag tar med mig mätaren såklart. Tar med mig den gamla mätaren också. Har dessutom idag skickat efter en semster pump ifall att den jag har skulle gå sönder.
Nej, nu ska ja sova, är sjuk så...  

RSS 2.0