En seriös fundering

Det kan ju inte vara unikt att vara unik eftersom ALLA är unika? Eller?

Körkortstagande!

Jag har fullt upp med detta körkortstagande. Det är roligt förvisso och det ska bli riktigt skönt att ta det, men faan vad tid det ska ta av en alltså!
Men men, den tiden får man lägga. Tänk vad mycket tid jag kommer tjäna ihop sen på att slippa vänta på bussen liksom!
Bokade risk 1:an idag, har ju redan kört risk 2:an. Det är ungefär en månad kvar tills jag fyller år så borde boka uppkörning snart. (Ja, det pirrar i magen!)

Föreläsning!

Idag var jag och "föreläste" med Novo-Nordisk på Sigtuna Höjden! Det var verkligen sjukt kul! Jag fick mest sitta i en stol och svara på frågor från läkare och skjlterskor men sedan efteråt, då vi egentligen skulle åka, fastnade jag på diverse ställen påväg ut från rummet och stod och pratade med folk. Jag uppskattade det verkligen och jag tror att dem också gjorde det!

Hur får man livet att gå ihop?

Är inte det en av livets stora frågor? Jag menar, hur får man egentligen allt att funka med skola, arbete, kompisar, körkort, träningar, tjejer, diabetes, etc etc. Jag har ett jätte enkelt svar.

MAMMA!

Alltså, dem ställer ju upp jämt. Okej, papporna med, men just nu fokuserar jag på er mammor. Jämt när man ska ringa och be dem sjutsa än så är man orolig att dem ska bli irriterade för att dem inte orkar eller liknande, men dem gör det ju alltid i alla fall.
När man kommer hem sent så står middagen alltid klar hemma så det är bara att käka och sedan göra läxor eller vad det nu är man ska göra.
Dem ställer jämt upp och finns alltid där för än när man behöver dem. Jag vet att jag inte ens är i närheten av att ha tackat min mamma för allt hon har gjort för mig genom åren, men jag ska göra en sak för henne inom kort som en liten tack för hjälpen. Vad det blir kan jag inte säga eftersom hon läser bloggen och hon kommer få reda på det här på tisdag då hon fyller år. Men jag kommer kanske berätta för er sen.

Tack alla ni mammor där ute som ställer upp för era söner och döttrar som har diabetes! Ni är ett stort stöd för dem! Fortsätt så!

Hej då, igen...

Nu sticker jag till fjällen igen, blir borta över helgen! Bloggar nästa gång på söndag om jag kommer ihåg och orkar. Annars någon gång i början av nästa vecka då det ur diabetes synpunkt kommer hända i alla fall minst en kul grej! Så återkom då! Ha de så bra! Puss!

Ett inlägg som jag vill ha reaktioner på!

Min kära vän Sassa sa en dum sak igår, jag vill inte håna henne på något sätt för jag älskar henne. Men tycker ändå det kan va kul att ha med för att hon ska förstå att vi diabetiker tar åt oss när någon säger sådana här saker!

Jag köpte lite choklad typ för att jag hade känning.
Sassa: Får jag smaka?
Jag: Nej, jag har känning, äter det som "medicin".
Sassa: Ååh, jag vill också ha diabetes.

Reactions, please!

Sjuka mängder insulin

Jag vet ju att det är sjukt indivisuellt det här med hur mycket insulin man tar och så. Jag brukar ligga mellan 60-75 enheter på en vanlig dag. På semester och vissa helger och så ökar jag till mellan 80-85 enheter per dag. Inget konstigt med det liksom. Så den här veckan som har varit, då jag var i fjällen räknade jag med att ligga mellan 80-85 enheter per dag, vilket jag gjorde alla dagar utom en som spårade ur totalt. Jag vet inte vad som hände men mycket insulin blev det, 101 enheter för att vara exakt. Men jag lyckades, för på kvällen låg mitt blodsocker på åtta.

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!!!

Ja jag vet att jag har varit borta lite längre än väntat och jag kan meddela att det inte kommer att bli bättre! För på torsdag drar jag till fjällen igen, nu till Idre. Den här gången dock bara över helgen.
Men i alla fall, nu är jag tillbaka och kommer väl i alla fall att blogga idag och imorgon.
Tack till alla er trogna läsare som har förståelse för detta och som fortfarande stannar kvar, trots mitt dåliga uppförande!

Bloggpaus, igen...

Oh yes, I´m a bad person! Jag är hemskt ledsen mina kära läsare, men jag ska åka upp till fjällen och vara borta hela veckan, så kommer inte kunna blogga någonting. Jag älskar att åka skidor och i år har det blivit mer än vanligt. Och mer blir det! Vecka 15 åker jag till idre mellan torsdag till söndag också. Så då kan ni inte heller förvänta er något bloggande.
Men jag hoppas ni finns kvar när jag kommer tillbaka på lördag, om en vecka alltså! Puss o kram på er alla!

Ont i magen!

Jag fick en fråga om vad symptomen på att man har glutenintolerans är. Ja, kort och gott är det att man har jävligt ont i magen hela tiden. Jag minns inget annat i alla fall. Man kan säkert drabbas av kräkningar och liknande, diarré typ. Men det gjorde inte jag så det kan jag inte säga av egen erfarenhet.
Vad ska jag säga mer? Är det någon av er andra som kommer på något annat?

RSS 2.0