Ett inlägg som jag vill ha reaktioner på!

Min kära vän Sassa sa en dum sak igår, jag vill inte håna henne på något sätt för jag älskar henne. Men tycker ändå det kan va kul att ha med för att hon ska förstå att vi diabetiker tar åt oss när någon säger sådana här saker!

Jag köpte lite choklad typ för att jag hade känning.
Sassa: Får jag smaka?
Jag: Nej, jag har känning, äter det som "medicin".
Sassa: Ååh, jag vill också ha diabetes.

Reactions, please!

Kommentarer
Postat av: Anna

det där känner jag igen lite.

många gånger har jag varit med om att personer vill smaka på druvsocker, men då måste jag svara att jag måste behålla varje bit, för man vet aldrig när man får känning. men då blir man kallad snål bara för det.

likadant var det när jag just hade fått diabetes och fick känning i skolan, då fick någon gå och fixa en smörgås till mig i matsalen och den fick jag sedan äta under lektionen och man får i vanliga fall inte äta något under lektionstid och det var det en som blev skit förbannad och tjafsade om att det var orättvist och att jag lika väl kunde sitta ute annars borde alla få äta inne på lektionen och någon annan sa då med, jag vill med ha diabetes om man får göra så där...



många har ingen riktigt förståelse och tänker inte före dom säger vad som kommer upp i huvudet.

2010-04-15 @ 10:33:47
URL: http://diabetestyp1.blogspot.com
Postat av: Sasset

du vet att det var ett skämt :)

2010-04-19 @ 19:38:22
URL: http://sasset.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag skulle säga som sådant att hur dåligt man än sköter sin diabetes, så bär man på ett extra ansvar. Det kan man inte komma från. Många anklagar mig för att vara snål eftersom jag inte alltid bjuder. Jag behöver ju maten! Jag försöker att se positivt på diabetesen, så jag berättar gärna det lilla positive med sjukdomen för andra vilket gjort att folk tror det är en dröm. Eftersom jag har förtur till matsalen, har missat några lektioner ibland mm. Ha det bra!!! :)

2010-04-20 @ 17:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0