Snipp, snapp, snut så var sagan slut

Här med förklarar jag den här bloggen död. På obestämd framtid. Den kommer att finnas kvar för att alla ska kunna gå in och kolla gamla inlägg men det kommer alltså inte komma några nya. Om jag känner för att skriva av mig någon dag så kommer jag göra det men annars är den helt borta för mig. Om jag någon dag får för mig att blogga igen kommer jag göra det här, under samma namn och så, men det finns inga planer på det nu.
Den här bloggen har gett mig mycket, och jag känner att jag har gett många människor mycket genom den. Men de tär dags att gå vidare, det är dags att ge diabetesvärlden mer genom andra kanaler precis som den ska få ge mej mer genom andra kanaler. Bloggen känns mättad nu. Det finns inget mer att skriva om.
Ni kommer säkert höra om mej i diabetes tidningar eller på olika föreläsningar, för jag kommer fortsätta att vara aktiv inom diabetesvärlden, men inte genom den här kanalen.

Tack för mej, maila om det är något, [email protected].

// Niklas Klintberg

Studenten!

Shit vad galet det var! Det var faan en av de roligaste upplevelserna jag varit med om! Helt sjukt! Fest i 24 timmar typ, tårar, glädje, champagne, cider, öl, sprut, allt! Helt galet!
Diabetesen höll på att glömmas bort helt och hållet faktiskt, mamma kom ut springandes med pumpen från toan efter att jag hade duschat när jag kom hem från flaket och det. Lite jobbigt. Men det gick bra annars tror jag.
Min gamla mattelärare kom fram till mig på slutskivan och tyckte att jag skulle blogga mer, hoppas han blir nöjd nu när han nämns här i bloggen! ;)
Men ja nej, ja håller med honom, jag borde göra det.

RSS 2.0