Vad man kan äta och inte

Jag har fått lite frågor om specifika produkter och om det då är gluten i dem eller inte. Men jag kan faktiskt inte ALLA produkter i huvudet, precis som ni, så mitt bästa tips är att bara vänja sig vid att läsa innehållsförteckningarna. Dem stämmer ALLTID!
Lär er vad mjöl, vetemjöl och gluten är på olika språk också, så får ni aldrig problem när ni är utomlands.

Kommentarer
Postat av: Louise Östvik

Hejsan! Jag är god vän med Gustav och hans mamma och hon bad mig kolla din blogg. Jag heter Louise och är 15 år och har precis som du gluten och diabetes (Jag har även överproduktion av sköldkörtelhormon, vilket är vanligt om man har både gluten och diabetes). Jag har haft diabets i 10 år, gluten i 8 år och sköldkörtelfelet har jag haft i 4 år. Det är väldigt roligt att läsa i din blogg eftersom man känner igen sig i det mesta. Jag själv skulle DÖDA för en riktig pizza och tanken att alltid kunna äta brödet på restaurangerna...



Fortsätt med det här, för det behövs mer engagerade ungdomar som vill sprida kunskap!

/L

2010-08-26 @ 14:13:54
Postat av: Elenora

Gluten verkar krånligt.

2010-08-26 @ 17:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0