Pannkakor, glutenfria OFC!
Recept på dagens pannkakor:
2 dl glutenfri mjölmix
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 msk smält smör (jag höftade i lite färdigsmält matlagnings margarin, ni vet typ milda culinese)
2 st ägg
1-2 msk pofibrer
Börja med att vispa ihop ägg och smör. Häll sedan i mjöl, salt och pofibrer. Rör ihop till en smet. Tillsätt mjölken. Rör ihop. Undvik att i efterhand tillsätta mera mjöl (t.ex om ni tycker att smeten är för tunn) det resulterar bara i en massa klumpar!
Glutenfria pannkakor går bra för hela familjen att äta, då det faktiskt anses smaka bättre än vanliga. De håller också ihop bättre och går sällan sönder!
2 dl glutenfri mjölmix
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 msk smält smör (jag höftade i lite färdigsmält matlagnings margarin, ni vet typ milda culinese)
2 st ägg
1-2 msk pofibrer
Börja med att vispa ihop ägg och smör. Häll sedan i mjöl, salt och pofibrer. Rör ihop till en smet. Tillsätt mjölken. Rör ihop. Undvik att i efterhand tillsätta mera mjöl (t.ex om ni tycker att smeten är för tunn) det resulterar bara i en massa klumpar!
Glutenfria pannkakor går bra för hela familjen att äta, då det faktiskt anses smaka bättre än vanliga. De håller också ihop bättre och går sällan sönder!
Kommentarer
Trackback