Pannkakor, glutenfria OFC!

Recept på dagens pannkakor:

2 dl glutenfri mjölmix
1/2 tsk salt
4 dl mjölk
2 msk smält smör (jag höftade i lite färdigsmält matlagnings margarin, ni vet typ milda culinese)
2 st ägg
1-2 msk pofibrer

Börja med att vispa ihop ägg och smör. Häll sedan i mjöl, salt och pofibrer. Rör ihop till en smet. Tillsätt mjölken. Rör ihop. Undvik att i efterhand tillsätta mera mjöl (t.ex om ni tycker att smeten är för tunn) det resulterar bara i en massa klumpar!

Glutenfria pannkakor går bra för hela familjen att äta, då det faktiskt anses smaka bättre än vanliga. De håller också ihop bättre och går sällan sönder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0