Nattsuddare..?

Asså hur ska man göra för att hålla blodsockret stabilt när man sitter uppe på nätterna såhär? Självklart är det bästa att gå och lägga sig men det skulle ju aldrig hända. Men att sitta uppe och äta hela natten är ju inte optimalt, dels för att det höjer blodsockret men också för att då måste magen jobba med att smälta maten under natten, då den egentligen ska vila.
Så hur löser vi detta? Genom att inte äta alls? Nej då får vi känning. Genom att sitta och äta? Nej det sa vi nyss inte alls var bra.
Jag tror det bästa är att äta ordentligt till middagen eller så, så att man håller sig tills man ska gå och sova, eller ja, till nästa morgon såklart. Men under natten gör man ju ignet krävande som kan få ner blodsockret, om det inte är så att man ahr tränat tidigare på kvällen/eftermiddagen, då kan det sitta i i ett par timmar och sänka blodsockret ända fram till nästa morgon.

Ett svårt dilemma. Jag har nog faktiskt inget riktigt svar på detta, får ta och forska i det. Lösningen kommer, men antagligen inte än på ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0